torsdag 4. august 2011

Katherine Webb: ArvenErica og søsteren Beth, to engelske, voksne kvinner som kommer tilbake til familiegodset Storton Manor for å rydde opp etter bestemorens død. Bestemoren var en streng, tilknappet kvinne, men søstrene tilbrakte mye tid der om somrene i barndommen, sammen med fetteren Henry.

Henry forsvant sporløst en gang for lenge siden - hva skjedde egentlig den gangen ? Dette har tydelig preget og splittet familien, særlig Beth sliter og Erica bestemmer seg for en gang for alle å komme til bunns i historien.

- og hvem var egentlig bestemoren, hvilke hendelser i hennes fortid har formet henne? og hvem er den lille gutten som sitter på fanget til bestemoren på det gamle fotografiet som Erica finner i bestemorens eiendeler?

Langsomt avdekkes begge historiene, den ene som startet i Amerika rundt forrige århundreskifte og den andre, i England og opp til våre dager hvor historiene flettes sammen og familiehemmeligheter og mysterier avdekkes.

Boka er forfatterens første, la oss håpe det kommer flere historier fra hennes hånd, for dette er absolutt lesverdig!05.08.11 lhl